Italien 2014

Italien 2014
Fårö sommaren 2013

måndag 10 augusti 2015

Dag 27

Onsdag 29/7

Idag är det sista dagen på denna "Road trip". Vi sov ganska länge så det blev sen frukost och ganska lång. Satt och tjöta om allt möjligt och efter en stund säger Jonny till Sanne, "skall vi sticka iväg och kolla på husbil i Vinslöv?"
Och jäklar vilken fart det blev på syster min...:-) tror hon var färdig på 10 min. Har aldrig hänt tidigare...
Vi packade också ihop våra grejor lite snabbt och lätt för vi kommer ju ändå passera Vinslöv på vägen hem. Sagt och gjort och iväg kom vi. Vi stannade nog i 1,5 timmar och gick runt och kikade med Sanne och Jonny, sen lämnade vi dem själva och fortsatte hemåt.

Vi tog en hamburgare i bilen efter Hässleholm för nu ville vi hem. Körde lugnt och fint och var hemma vid kl. 19,00. Nu är det endast allt tråkigt jobb kvar med tvätt av kläder, bil, husvagn och städning invändigt av bilen och vagnen. Vi tömde bara det nödvändigaste i bilen och vagnen idag så tar vi resten de kommande dagarna.

Sammanfattningsvis så har det varit en kanonsemester igen. Enda smolket i bägaren är Idas öroninflammation som satte stopp för skidåkning. Hade också gärna stannat några dagar i Wolfgangsee som vi planerat men vi får åka förbi där nästa sommar. Berlin och Rothenburg var riktiga höjdare! Några nätter var tuffa i Italien utan AC. Antingen skulle jag köpt en på plats direkt eller så kunde vi hyrt en. Såg flera grannar som hyrde och det verkade fungera skapligt. Det har varit väldigt varmt hela resan, mellan 32-40 grader i skuggan alla dagar, även i Österrike. Dock var ju nätterna svalare i alperna så där var det inga problem. Vi pratade om nästa sommar redan i bilen på vägen hem. Tror att skall vi sola och bada några veckor så är det ingen mening att byta ut camping Garden Paradiso. Barnen har kompisar, känner sig trygga och de få svenskar som är där har vi bra kontakt med och kan umgås på ett trevligt och avslappnat sätt. Dessutom är campingen riktigt fin och trevlig på alla sätt med bra restaurang, service osv.

Nu får vi se fram mot en ny trevlig vintersäsong på CC Tandådalen. Första uppställningshelgen blir 26-27 september men det kan bli att vi tar helgen efter. Några av de andra som skall ställa upp sina vagnar är utomlands just första helgen. Kanske är trevligare ifall vi åker upp allihop tillsammans som förra året men vi får se hur det blir.

Antal dagar: 27
Antal körda mil: 427
Diesel: ca. 6 800:-
Färjor: 5 500:-
Camping: ca. 13 000:-
Vägavgifter: ca. 1 500:-

 
Stau vid Kallebäck...
 


 
Tandådalen 3/1-2015

 
Runt nyår
 
 
Mycket snö...
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar