Italien 2014

Italien 2014
Fårö sommaren 2013

söndag 2 augusti 2015

Dag 20

Onsdag 22/7

Idag fyller Thomas 55 år. Grattis till det!
Skruvade loss, åkte iväg och bytte de sista två däcken direkt på morgonen. Vi var även tvungna att byta plats innan kl. 12,00 idag då vår plats var bokad sedan tidigare. Behöver bara flytta över till platsen mittemot. Strax efter lunch satte vi oss i bilen och åkte Gerlospass. Går från Zillertal över berget ner till Mittersill och därifrån åkte vi sedan Thurn pass över till Kitzbühl. Otroligt vackra vägar över Gerlospass där kossorna gick över vägen, det fanns även högt belägna sjöar med bäckar och vattenfall. Vi hade även planerat åka över Gross Glockner men då Ida hade feber och inte mådde så bra la vi ner det projektet.

Åkte tillbaks till campingen så Ida kunde vila och vi andra tog ett dopp i poolen. Temperaturen har legat på nästan 35 grader hela dagen. Vi stannade och åt på campingen istället för Hotel Post för Ida hade inte orkat gå in till byn. Det blev bra i alla fall och avslutade middagen med en Williams snaps. Det var även musikunderhållning (umpabumpa) dagen till ära så det passade fint. Framåt kvällen blev det ett himla "hålligång" på restaurangen :-)

Det började blåsa kraftigt på kvällen och det drog in lite oväder så vi tog faktiskt ner markiserna, de var ganska dåligt förankrade i backen. Blev ett kraftigt regn och åskväder en liten stund på kvällen men det höll inte heller på så länge så vi somnade gott i alla fall.

 
Gerlosspass

 
Vackert!

 
Klart och kallt vatten, gick att dricka! 


 
Roliga och vackra vägar.
Förstår att motorcyklister gillar att köra här!

 
Fin utsikt!
 
 
Kör på en betongutbyggnad på berget, stupar rakt ner på högersidan...

 
Vägen går rätt upp längs sidan på berget.

 
Närgångna men söta...

 
Som balsam för sinnet!

 
Vattenfallet i bakgrunden kommer inte till sin rätt på bilden, det var fantastiskt!

 

 
Kaiserschmarren! Stekta strimlade pannkakor med sylt och socker, mums! 
Williamssnaps!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar