Italien 2014

Italien 2014
Fårö sommaren 2013

fredag 10 juli 2015

Dag 8


Fredag 10/7

Igår blev en ny härlig dag. Alla fixade på campingen efter nattens oväder. Hörde av någon på campingen att en tromb gått genom Venedig men har ingen aning. Solen var tillbaks men det fläktade lite, vilket var ganska skönt. Gick riktigt stora härliga vågor i havet som barnen älskade... så det blev mest strandbad idag. Hoppades att ac-killen skulle komma/höra av sig men så blev det inte. Dock har nätterna varit runt 24-25 grader vilket känns skönt efter de tidigare 30 graderna på natten.

Då morgonen var lite blåsig och grå så tänkte vi kanske åkt in till Lido de Jesolo men barnen hade inget intresse av det. Hildur och Elsa åker hem imorgon lördag så barnen vill mest leka... Dock kom vi iväg och fick handlat lite i den lite större butiken i Cavallino.

Vi grillade och åt i vagnen på kvällen för barnen hade bokat tid och skulle göra klart sitt pyssel och sedan sälja. Vi grillade scampi och kalv med lite pasta, grönsaker med chili & vitlök vilket blev kanongott. Promenerade runt på campingen under kvällen och kollade lite på barnens talangjakt de hade på scenen. Våra barn var helt inne i sin försäljning vilket genererade pengar till glass och slush till alla. Kom i säng runt kl 24,00.


 
Jämte oss på natten efter storm...

 
Förberedelse av middagen/grillning.

 
Halsband och snäckor till försäljning.

 
Grillning av scampi & kalv.

 
Mums....

 
Kom & köp!

 
Bra priser :-)
 

2 kommentarer:

 1. Hej, roligt att läsa din blogg, speciellt när du träffat min kollega från jobbet.
  Hälsa Marie från Mats som just nu sitter i husvagnen i Härnösand.

  SvaraRadera
 2. Hej Mats,
  Kul att du läser den!
  Har hälsat till Marie och hon hälsar tillbaks. Hon blev lite förvånad :-)
  Världen är inte så stor ibland...
  Ha en fortsatt trevlig sommar!
  Med vänlig hälsning Patrik

  SvaraRadera