Italien 2014

Italien 2014
Fårö sommaren 2013

torsdag 2 juli 2015

 
 
 
Sista arbetsdagen innan avfärd!
 
 
Idag jobbar vi sista dagen innan årets roadtrip som åter går till Italien & Österrike.
Under veckan har vi försökt packa, fixa, städa, handla så mycket som möjligt. Imorgon blir det gräsklippning och frisör förhoppningsvis, samt fylla vatten och tankar etc. Igår var jag och fyllde gasolen, bilen är tvättad in- och utvändigt, takboxen är på och lite andra "måstegrejor" såsom reservhjul, domkraft, reflexvästar, förstahjälpen och lite annat ligger redan i bilen.
Vi har i år införskaffat en ny gasolgrill som vi testkörde under midsommar. Känner oss väldigt nöjda med den då det blir lite enklare att grilla utan att behöva vänta på att kolen/glöden skall bli klar. Fick även installera utvändigt gasoluttag i kofferten. Tror vi kommer använda grillen mer både vinter & sommar.
 
Blir mycket packning i år då vi även skall ha med skidor, pjäxor & lite extrakläder för skidåkning i Österrike. Det tar lite plats...
 
Vår nya altan som blivit lite försenad är nu klar. Idag kommer vår markis som vi beställt men sen är den klar. Nu kommer ju även sommarvärmen lagom tills vi skall åka. Det var samma sak förra året... får ha invigning i augusti!
 
På återseende...

 
 
 
 
 
 
 


2 kommentarer:

 1. Vad är det för papper som behövs ?? Ska ner senare i sommar med husvagn /Jonas

  SvaraRadera
 2. Hej Jonas,
  Det är registreringsbevis på bil och vagn, försäkringspapper på dem båda, Europeiska sjukförsäkringskort på dig & dina familjemedlemmar, grönt kort och resebevis från ditt försäkringbolag. Vi har även tagit kopior på alla dessa papper plus passen ifall du blir av med dem på vägen...
  Vart skall ni åka och när det väl är dags får ni ha en trevlig resa, det kommer bli kanon!
  Med vänlig hälsning
  Patrik

  SvaraRadera