Italien 2014

Italien 2014
Fårö sommaren 2013

onsdag 16 juli 2014

Dag 11


Tisdag 15/7

Varm natt! Vilka sköna kvällar och nätter. Har ingen lust att gå och lägga sig alls. Körde AC men den hjälper ju bara kortvarigt eftersom jag stänger av den innan vi lägger oss.
Men kaffet smakar himla fint vid kl. 07,30 i skuggan i värmen...:-)

Idag blev det inga större grejor gjorda... förmiddag blev det poolen och glass, siesta och lunch, sedan handlade vi till kvällens grill, bad i havet och en avslutande timme i poolen som förresten har öppet 09,00-19,00.
Grillade hamburgare, entrecote och scampispett ihop med pastasallad med buffelmozzarella och pesto. Har köpt vin som man tappar själv på flaska för 2,35 euro litern och det smakar dessutom gott :-)

Igår gick barnen själva till minidiscot ihop med en tjej från gatan som jag tror kommer från Tyskland. När vi precis hade ätit middag kom grannen förbi som vi fått låna extra matta av och satte sig och tog ett glas vin. Han har som sagt varit här i 15 år och är väldigt trevlig och hjälpsam. Vi funderar på att boka på 2 dagar till här och satt och diskuterade det, han sa -jag kommer med alla mina barn och så puttar vi bort vagnen, inga problem, han borde ju veta som har en Kabe Hacienda 880... :-) dessutom känner han och går på gymmet ihop med min gode vän Rickard från Skövde, världen är bra liten... blev några goa skratt när vi började prata och hans barn kom sen och hämtade honom när vinet var slut :-)

Måste säga att campingen är otroligt ordningsam, det sopas gator varje dag, toaletterna städas hela tiden, badvakter som håller ordning vid poolen, stora flytande hoppborgar i havet, utlåning av cyklar, tennisbanor, hoppborg och stora lekplatser på campingen lite överallt och det blir väldigt tyst kl. 23,00 på campingen. Alla respekterar detta. Inte att alla lägger sig men inga som sitter och skränar halva natten. Och det mesta är gratis.

Vi kom i säng strax efter kl. 24,00, god natt!


Varm tjej...


Halv gris i delikatessen...


Bakdelarna från grisens kompisar...


Riktig bläckfisk...


Inhandlat vin på tappkran i butiken till kvällens grillning... den tog slut!


Förfriskningar vid stranden, den vagnen har allt...


Kvällens middag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar