Italien 2014

Italien 2014
Fårö sommaren 2013

tisdag 29 juli 2014

Dag 22 - Idas födelsedag


Lördag 26/7

Idag sov vi till 09,30 i ganska sval vagn vilket var skönt. Alla har sovit gott efter natten på färjan som inte var något vidare.

Vi väckte Ida med gräddbullar och ljus 09,45 och så fick hon lite presenter. Efter frukost for vi in till Åhus för att boka bord på restaurang till kvällen. Det var visst visfestival i byn med Plura, Pernilla Andersson och Py Bäckman så det var mycket folk. Handlade även inför tårta och kaffe till eftermiddagen men det blev glass från "Ottos glass" med färska bär istället.

Efter lite lunch gick Linda och tjejerna till stranden för några dopp och jag gick och vilade. Somnade på en gång och sov i 1,5 tim... trött var namnet.
Cattis, Alice och pappa kom vid 16,00 så då blev det glass och kaffe. En stund senare kom Sanne och Jonny och därefter for vi till restaurang Pråmen för middag. Mycket folk och det tog en stund med maten men gott var det. Stekt strömming och en liten "Skåne" till det sen var det blandad kompott på borden med Bergtunga, grillad biff, pulled pork, hamburgare osv. Kvällen avslutades med kvällspromenad på byn och kaffe hemma vid husvagnen.

 
Gräddbullar med ljus

 
Världens bästa Ida 9 år

 
Mot stranden

 
Härligt bad

 
i långa stunder

 
Mina snyggingar

 
Fryser lite efter badat i en halvtimme

 
 
Blev ett ljus för lite från början :-)

 
Pappa kan uppföra sig på krogen... :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar