Italien 2014

Italien 2014
Fårö sommaren 2013

onsdag 30 juli 2014

Dag 23


Söndag 27/7

Idag blir det denna semesterns sista sol och bad dag...

Sov ganska länge även idag. Det blir så ju längre veckorna går... Linda och barnen gick ner till stranden före mig. Jag tog disken. Cattis, pappa och Marita kom också ner. När jag och Thomas kom ner så tog vi ett skönt dopp och låg i ganska länge. Tog en promenad bort till bryggan vid Kantarellen och precis då vi börjat gå ser jag Magnus & Marie som vi träffade på Garden Paradiso i Italien komma mot oss. Ha ha... världen är liten. De hade åkt med andra kompisar för att bada i Åhus och vips så dök Italien upp igen... Barnen började leka med en gång och vi blev kvar en liten stund. Gick sedan till bryggan men barnen stannade med deras killar och på vägen hem stannade vi till lite längre.

Lite senare blev det dax för lunch och glass och när vi sedan kom tillbaks till stranden hade de gått för att äta innan hemfärd men det var väldigt kul att träffa dem igen!!

På kvällen åt vi tacos, vilket var ett bra tag sedan och vid kl. 21,00 kom Cattis, Alice, Robin och pappa förbi igen så tjejerna (alla förutom Cattias) tog ett kvällsdopp. De var kvar till 23,30 sedan blev det sängen för oss. Alla nöjda och trötta.

Känns att det snart är hemfärd...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar