Italien 2014

Italien 2014
Fårö sommaren 2013

söndag 13 juli 2014

Dag 8


Lördag 12/7

Idag vaknade vi kl. 07,45 när våra kompisar stack och tutade då de åkte förbi oss...

Solen strålar från en klarblå himmel och varmt och gott är det redan på morgonen.
Idag efter frukost (frallor med nutella och riktigt god Italiensk vaniljyoghurt) tog vi poolen med en gång. Barnen har ju inte badat så här mycket sammanlagt på hela förra sommaren som de gjort sedan i onsdags... och Elin är på gång med simningen.
Vi tog lite crepes med glass och choklad vid poolbaren till lunch, idag är det ingen ordning på maten men det spelar ingen större roll när det är så varmt, ingen större matlust i alla fall.
På seneftermiddagen började Elin simma mer och mer så nu tar hon sig nog en 10 meter utan puffar i den stora djupa poolen. Hon har även blivit en tuffing och simmar under vattnet lika mycket som över. Ida slår volter och far som en tok överallt...

Träffade ett annat svensk par vid poolen som bjöd in oss på en öl och ett glas rosévin ikväll så efter att vi grillat går vi nog förbi dem och hälsar på. De har 2 små killar på 3 och 6 år.

När vi satt vid husvagnen igår kväll och åt middag så kom ett sånt oväder igen så hela vagnen skakade... ösregn och ett fantastiskt skådespel på himlen och det märks att barnen börja vänja sig vid detta för nu säger de inget om det alls... tänk vad man vänjer sig!

Gick förbi våra nya bekanta vid 20,30 och det bjöds på lite dricka till vuxna och lite chips och popcorn till barnen. Trevligt par från Vällinge i Skåne. Gick hem strax efter kl. 22 för att kolla lite fotboll. Såg första halvlek sen sov vi allihop...

 
Mmmm...

 
Mmmm igen...

 
Slurp...

 
Härligt...

 
Så här bor vi nu...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar