Italien 2014

Italien 2014
Fårö sommaren 2013

måndag 14 juli 2014

Dag 9


Söndag 13/7

Inatt har det regnat ordentligt med tillhörande åskväder igen... men det är ingen av oss som reagerar på det under natten direkt. Värst var regnet en stund mot taket på husvagnen, det lät som vi parkerat under ett vattenfall... Däremot känns morgonen väldigt frisk och inte kvävande varm så vi börjar fundera på om vi skall fara in till Venedig idag. Det är lite moln också men solen lyser igenom så det kanske inte blir så varmt idag.

Jag köper frallor och kollar med receptionen. Buss och båt in till Venedig kostar 18 euro/pers från 6 år. Tar vi bilen bort till Punta Sabbione så kostar båtfärden 14 euro/pers. Vill vi åka gondol inne i Venedig så kostar 35-40 min 80 euro för hela båten, billigaste och kortaste alternativet. Alla har samma pris så inget priskrig eller leta annan båt behövs.

Efter frukost lyser solen från en klarblå himmel och barnen står i bikini och vill bara gå och bada. Känns redan att det kommer bli varmt igen så vi ställer in Venedig idag och tar poolen ett par timmar istället. Idag blev det grillad korv med bröd till lunch och sedan 1 timmes vila på siestan allihop! Efter lite kaffe och glass är vi tillbaks i poolen igen... tufft liv på camping!! Glada att vi stannade hemma då det blev en riktigt varm dag.

Efter några timmar vid poolen blev det dax för att grilla hamburgare, lite rödvin och coca cola. Barnen stack före oss till minidiscot och därefter gick vi ner till restaurangen/strandbaren för att ta en drink och kolla VM finalen i fotboll. Massor med folk men vi var inte jätteintresserade av matchen utan satte oss på utsidan där barnen kunde springa runt på stranden och lekplatsen som finns där. Vandrade efter det runt och hittade en annan stor lekplats med uppblåsta hopptorn, studsmattor och annat skoj för barnen. Den är öppen mellan 17,00-22,30 varje kväll och kostar 5 euro/barn men de kan springa in och ut hela kvällen. Den vill barnen testa i morgon då de stängde när vi kom...

Såg förlängningen i fotbollen och Tyskland levererar som vanligt, GRATTIS Deutschland, sedan sängen... Go natt!


Bad i 28 grader varm pool


Framför restaurangen med strandbar och loungebar på taket


Mojito och lite annat gott...


Loungebaren

3 kommentarer:

  1. Siesta är viktigt i alla länder. ��

    SvaraRadera
  2. Speciellt på kreta. .vi har sett campingar här så det är bara komma över.

    SvaraRadera